16 Şubat 2014 Pazar

Korece öğrenmek için Türkçe TTMIK Kaynakları

Merhaba "Korece" öğrenmek isteyen arkadaşlarım!
Az önceki yaptığım bir konuşma üzerine bu bilgiyi sizinle de paylaşmak istedim. İnternet öyle bir şey ki ne ararsanız var ama önemli olan nasıl arayacağınızı bilmek. Doğru cevabı almak için doğru soruyu sormanı gerek, yoksa gereksiz boş bilgi dolu sitelerde gezinip durursunuz.
Neyse... :) gel gelelim asıl konumuza...

Talktomeinkorean isimli siteyi herhalde herkes biliyordur, bilmiyorsa da artık öğrendi. Korece öğretmek için o kadar güzel kaynakları var ki internette, gerek pdf olarak gerekse mp3 olarak. Bu sitenin wiki ortamında Türkçe'ye çevrilmiş halleri de mevcut.

Link : http://www.koreanwikiproject.com/wiki/index.php?title=TTMIK_Lessons ' adresine tıklayınız.



Level = Seviye demek oluğundan istediğiniz "Level" üzerine tıklayarak içeriğe ulaşabilirsiniz. Level içerisinde farklı başlıklı konular yer almaktadır.

Level 1 'e tıkladınız diyelim.

Lesson = Ders
Topic = Konu
Language = Dil demektir.

Language kısmından Türkçe'yi seçtiğinizde;


Veee içerik Türkçe ^.^

Bu şekilde diğer konuları ve seviye derslerini de görebilirsiniz. Bazı konular Türkçe'ye çevrilmemiş olabilir. Çevrilmiş ise "Türkçe" yazısı "Mavi" renkli, çevrilmemiş ise "kırmızı" renktedir. Bilginize

İyi eğlenceler ve öğrenmeler :) Fighting...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba , öncelikle teşekkürler ve emeğinize sağlık :) ben bu içeriğin MP3 formatına Nasıl ulaşacağımızı da söyler misiniz diye rica edecektim :)

Halime Oral Yalçın dedi ki...

Maalesef türkçe içeriğim mp3 formatı mevcut değil. http://www.talktomeinkorean.com/ sitesinden mp3'ler erişebilirsiniz.

iyi günler